REGISTRUJTE SE NA SAJT I ISKORISTITE SVE POGODNOSTI ON LINE KUPOVINE!
NAPOMENA: DA BISTE VIDELI VELEPRODAJNE CENE, POTREBNO JE DA SE REGISTRUJETE NA SAJT KAO PRAVNO LICE!
Novosti
23.07.2020.

PREDNOSTI AMSKY CTP SISTEMA

Kod AMSKY uređaja pokretni delovi su na bazi pneumatike, dok kod konkurentskih Sistema imaju mehaničko pokretanje. Dokazano je da je da su sistemi pokretani pneumatikom pouzdaniji i dugotrajniji.

CTP uređaji obično koriste po jedan stezni sistem za pričvršćivanje ploča i u glavi i u nogama. Na taj način vrlo lako može da dođe do savijanja ploče i do stvaranja “luka” prilikom pričvršćivanja ploče. AMSKY pričvršćuje ploču na 8+4 mesta u glavi i nogama i na taj način eliminiše mogućnost uvijanja ploče. 

Ako se osvetljava ploča koja nije dobro stegnuta i koja ima luk, laser mora mnogo više da se pojača da bi takva ploča mogla da se osvetli. Na taj način se skraćuje dugotrajnost ploča, kao i laserskih dioda koje će brže da stradaju. 

U slučaju lošeg pričvršćivanja ploča, prašina i prljavština mogu ući u mašinu, a većina uređaja je nepristupačna za čišćenje. 

 

Zbog komplikovanog mehanizma kod pričvršćivanja ploče kod CTP uređaja može doći do pojave neželjenih linija i ogrebotina na ploči.

Promena formata ploča na AMSKY uređajima je mnogo brža jer stezaljka ostaje u jednom položaju i dovoljan je jedan pokret uz pomoć pneumatike da se ploča pričvrsti. 

Prilikom iznenadnih nestanaka struje, kod CTP uređaja ploča može da se otkači usled mehaničkog stazanja ploča. Kod AMSKY uređaja ploča ostaje pričvršćena jer je drži pneumatika.

AMSKY uređaji imaju podešavanja autofokusa na svakom delu površine ploče.

 

Na AMSKY uređajima kraj ploče se detektuje uz pomoć lasera i skeniranjem duž cele dužine ploče omogućavajući perfektno tačan registar, za razliku od uređaja koji koriste foto ćeliju koja nije 100% precizna.

Kod AMSKY uređaja bubanj je postavljen u donjem delu mašine (kao kod Screen-a ili Kodak-a). Ovakva vrsta postavljanja bubnja, u donjem delu sa niskim centrom rotacije je mnogo stabilnija prilikom velikog broja obrtaja bubnja. Kod ostalih uređaja bubanj je postavljen pri vrhu, tako da ima visok centra rotacije i pri velikom broju obrtaja bubnja može doći do gubitka ravnoteže. Ponovno štelovanje parametara može da traje i do jedan radni dan.
 

Trenutno nema komentara