REGISTRUJTE SE NA SAJT I ISKORISTITE SVE POGODNOSTI ON LINE KUPOVINE!
NAPOMENA: DA BISTE VIDELI VELEPRODAJNE CENE, POTREBNO JE DA SE REGISTRUJETE NA SAJT KAO PRAVNO LICE!
Novosti
10.10.2019.

Fujifilm Shadows over Grafima

Iza nas je još jedana Grafima koja je ove godine obeležila 41. izdanje, pod imperativnim sloganom "Više boje", gde su brojni izlagači promovisali najnovije trendove iz oblast grafičke, papirne i kreativne industrije, a svojim sadržajem i programom bila podjednako privlačana za izlagače, poslovne posetioce kao za i širu publiku.

Postoje u našim životima određeni praznici i porodične proslave kojima se radujemo, jer samo tada imamo prilike da vidimo mnoge drage rođake ili poznanike, da sednemo i lepo se ispričamo. Živimo brzo, dani se smenjuju jedan za drugim, obaveze takođe. 


Iz sličnih razloga se radujemo i Sajmu jer znamo da ćemo tamo sresti mnogo poznatih lica: kolega i saradnika, kolege s fakulteta, svoje profesore, prijatelje, poznanike... 
Ono zbog čega idemo na Sajam, pored konkretnih  interesovanja, jeste i inspiracija. Iako upotreba novih tehnologija grafičkoj industriji umnogome zavisi od mogućnosti i tehničke opremljenosti štamparija, ono šta može je priliv novih ideja i kreativnosti koje će pronaći baš na Sajmu grafike, na štandovima mnogih izlagača. 
 


Ove godine na štandu Shadows-a su bili suizlagači naši saradnici iz FUJIFILM-a, sa kojima smo prezentovali osvetljavanje i razvijanje FUJIFILM Superia LH-PLE i LH-PLA ofset ploča namenjenih za FUJIFILM-ov ZAC sistem razvijanja termalnih CTP ploča sa smanjenom potrošnjom hemije. Najveće interesovanje je bilo za predstavljanje nove generacije FUJIFILM-ove ’’processless’’ Superia ZE termalne ploče izvanrednih performansi, konstantno visokog kvaliteta za veće tiraže, kao i komplatibilnost rada sa UV bojama, koja se pozicionira na sam vrh svoje klase ’’process free’’ ploča.


Sve ovo i mnogo više mogli smo čuti na predavanju 26.09. u maloj konferencijkoj sali beogradskog sajma, gde su ispred FUJIFILM-a govorili Takehiro Yokokura - Marketing Manager, Ahmet Kocaman - Senior Group Manager, o FUJIFILM grupaciji, novim proizvodima, tendecijama razvoja i budućnosti grafičke industije.

Trenutno nema komentara